1. Overnachten in de buurt van Amsterdam
  2. Uw perfecte uitvalsbasis
  3. Rust en ruimte, middenin de polder

Vakantiehuisjes in omgeving Amsterdam

In de buurt van Amsterdam kunt u heerlijk vakantie vieren in comfortabele vakantiehuisjes. Park Wijde Aa is de perfecte plek om uw volgende vakantie of weekendje weg te boeken. Bij Park Wijde Aa kunt u volledig ingerichte en mooie vakantiehuisjes huren.

De grootte van de vakantiehuisjes varieert afhankelijk van het aantal gasten; tot maximaal zes personen kunnen in een vakantiehuisje verblijven. De ruime open keuken, grote zitkamer met eethoek nodigen uit tot gezellige familiediners. De badkamer heeft standaard een apart bad en een aparte douche. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden.

Door de centrale ligging van Park Wijde Aa staat u binnen mum van tijd middenin de natuur, en met de vele uitgestippelde wandel-, fiets- en vaarroutes kunt u makkelijk de directe omgeving verkennen. Ideaal voor de rustzoeker en of de actieve vakantieganger.

 

Ligging vakantiehuisjes nabij Amsterdam

Park Wijde Aa ligt middenin de polder, in het Groene Hart. De rust en de ruimte zorgen ervoor dat u hier heerlijk kunt onthaasten. Met een goed boek in uw tuin of op onze dijk, kijkend naar de voorbij gaande bootjes. Maar met grote steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag om de hoek is een gezellig dagje uit ook snel geregeld. Wat te denken van een bezoek aan de Jordaan, het Van Gogh museum of lekker winkelen in de Kalverstraat en na afloop een drankje drinken op het sfeervolle Rembrandtplein.

Park Wijde Aa is daardoor de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Watersporters kunnen vanaf ons park direct de Wijde Aa en het Braassemermeer op, fietsers verkennen de uitgestrekte polders.

Kortom genieten van de schitterende vergezichten en ’s avonds moe maar voldaan in alle comfort slapen in uw eigen vakantiehuisje. Park Wijde Aa, de perfecte plek voor uw vakantie.

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen