1. Kleinschalig vakantiepark
 2. Vrijstaand vakantiehuis
 3. Eigen tuin
 4. Midden in de polder
 5. Volop fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden
 6. Gratis ligplaats voor jouw boot

Vrijstaand vakantiehuis in de polder

Overweeg je om jouw vakantie in Nederland door te brengen? Boek dan een vrijstaand vakantiehuis met eigen tuin op ons kleinschalige vakantiepark Park Wijde Aa in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. Ons goed onderhouden vakantiepark ligt midden in de polder.

Op het moment dat je het polderweggetje indraait richting ons vakantiepark, ben je er echt even tussen uit!
Met volop fiets-, wandel en watersportmogelijkheden direct vanaf ons vakantiepark is vakantiepark Park Wijde Aa echt de perfecte bestemming.

Rijkelijk uitgerust vrijstaand vakantiehuis

Al onze vrijstaande vakantiehuizen beschikken over een heerlijke eigen tuin. Afhankelijk van jouw keus is het vakantiehuis geschikt voor 1-6 personen en heeft het 2 of 3 slaapkamers. De vakantiehuizen zijn standaard goed uitgerust. Zo beschikt de open keuken over een vaatwasser, combi oven/magnetron, een ruime koelkast en een 4-pits gasfornuis. De slaapkamers zijn voorzien van eenpersoons boxspring bedden en de badkamer heeft een douche en een bad.

Vanuit de woon- eetkamer loop je zo de tuin in, waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Uitwaaien doe je op onze dijk. Er echt even tussen uit, genietend van de voorbijgaande bootjes en de prachtige natuur!

 
 

Eropuit

Neem je eigen fietsen mee of huur bij ons een fiets en trek eens heerlijk de polder in. Prachtige fietsroutes beginnen al om de hoek. Er is van alles in de polder te zien. Uiteraard kan je de polder ook wandelend verkennen. Absolute aanrader is om onze directe omgeving eens per boot te verkennen. Vanuit onze eigen haven vaar je één van Nederlands mooiste watergebieden in. Mischien wel het mooiste. Ontdek de Hollandse Plassen, ervaar de rust en geniet van de natuur.

Gratis ligplaats

Op het moment dat je een vakantiehuis bij ons boekt en je wilt jouw eigen boot meenemen, dan stellen wij graag in overleg een gratis ligplaats ter beschikking in onze haven gedurende uw gehele verblijf.

Beschikt u niet over een eigen boot? Overweeg dan eens het huren van onze verhuursloep speciaal voor parkgasten.

Kortom ben je op zoek naar:

 1. een vrijstaand vakantiehuis (+/- 95 m2)
 2. met eigen tuin
 3. volop fiets- wandel- en watersportmogelijkheden
 4. in de polder
 5. prachtige natuur
 6. Hollandse Plassen